25 Kasım 2007 Pazar

Avrupa'dan Futbol: Haftasonu #1

Serie A'da dün 2 maç oynandı.İlki 24'ün de yayınladığı Genoa-Roma idi.35'lik delikanlı Panucci , hafta içerisinde İtalya'ya uyguladığı kıyağı , bu sefer 89.dakikada Roma'ya uyguladı ve bu sayede über-sıkıcı geçen bir maçta en azından 1 gol görmüş olduk.Inter ise Atalanta'yı 2-1 kitledi.Goller Suazo ve Cruz'dan.Atalanta'nın tesellisi ise Floccari.Inter evinde yenilmez mi? Genoa maçları niye hep sıkıcı geçer? (bkz: bu sene yayınlanan başka bir Genoa maçı olan Genoa-Fiorentina)

La Liga'da Barcelona'nın keyiflendiği an budur.Önce Huelva'yı 3'lediler , sonra da Murcia'dan Real Madrid'in 2 puanı havale ettiği haberi geldi.Barça'nın golleri Milito , Krkic ve Messi'den.Evet , yanlış duymadın , 2.gol 17'lik Bojan Krkic'ten.Nou Camp'taki ilk golüymüş , bu golde Henry'nin asistine dikkat.Real'in ise halâ ne kadar kopuk olduğunu gördük NTV ekranlarından.Schuster'miş , genç oyuncularmış , yeni dönemmiş ; hikaye.. Günün ikinci süpriz takımı ise Sevilla'dan 3 puanı kapan Mallorca.


Premier Lig için , özellikle de Arsenal'liysen çok güzel bir gün yaşadın ey ahali.Lider , Wigan'a 2 attı , el sıktı , evlerine yolladı.Günün süprizini ise Bolton yaptı.Anelka'nın golüyle Manchester United'ı eli boş yolladılar.Gerrard yaptı yine yapacağını; füzeyle kilidi açtı , Kuyt , Babel tamamladı; 3-0 , acaba yeni bir güle güle başlığı Big Sam için de mi geliyor? Everton , kuyruk sokumu acısını Sunderland'den çıkarttı.1 değil , 2 değil , 5 değil ; 7-1. Chelsea , bebek Derby'yi 2'ledi geri döndü.Tuncay'ın Güney Afrika genişliğindeki alnından akan terler çok şık gözüküyor; 3-0. John "the fiyatım 10 milyon euro" Carew ve Olof "the geldi geliyor" Mellberg , takımları adına 2 golün sahibi.

Hiç yorum yok: