14 Şubat 2008 Perşembe

Saracoğlu - Old Trafford

Her Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi yapılır oldu bu geyik; Galatasaray yeni oyuncularıyla Saracoğlu'nda. Devran döner , Galatasaray hep olduğu yerde kalır bir şekilde. Saraçoğlu tozu yutmamak avantajdan çok dezavantajdır ya , gazete çalışanları hep Championship Manager mantığıyla düşünür iş başa düşünce. Kadro çok kez değişir ama sonuç değişmez , biz de gideriz 0-0 biten maça seviniriz öyle veya böyle. Konumuz bu değil pek. Arsenal'e süpriz şekilde Şubat'ı gösteren gençler bu haftasonu Old Trafford mabedine çıkıyor. Birçok oyuncu için ilk değil elbet ama Almunia , Clichy , Sagna ve oynarsa Diaby maçtan bir önceki gece eşlerinden şans performansı alacak olanlar. Bakıyorum Davidoff eşliğinde Sun'a , Guardian'a , sesi soluğu çıkmıyor adamların. 3F mantığıyla paşa paşa almalıyız maçı orada , ama orası 75.000 doluyor rahat..

13 yorum:

Adsız dedi ki...

tv8'de üründül şov var.. wenger'e akıl veriyor, eboue sağ açık oyuncusu değil niye orda oynatıyor diye.. sene başından beri hiç mi arsenal maçı izlemedin arkadaş? ya da hiç mi bakmadın aynı takımda sagna diye bir kardeş var o da sağ bek, eboue ile ikisi bir arada nasıl oynuyor acaba diye?

gkhngnyhn dedi ki...

geçmiş olsun :)

Taylanov dedi ki...

Yine kayıp :(

Adsız dedi ki...

saldın yine kardeşim yaz artık ...
sony

Adsız dedi ki...

saldın yine kardeşim yaz artık ...
sony

Adsız dedi ki...

saldın yine kardeşim yaz artık ...
sony

gkhngnyhn dedi ki...

ne biçim yendiysek dönecek yüzü kalmamış adamın :))

"gaza gelir belki"

Adsız dedi ki...

blog yalan oldu geçimiş olsun herkese

Adsız dedi ki...

harbi he 54644564654654644747654187415 gündür güncellenmio halnuki çok güzel gidiyodu :S:S

muhder dedi ki...

ne zamandır bekliyorum yazmanı=/
valla gelecek sene yeneriz hepsini bunların tecrübeleniyor takım

Adsız dedi ki...

Selam abi haklısın blog falan boş hikaye , ne kadar hayatımız futbol olsada birgün geliyor ondanda önemli bazı şeyler çıkıyor...

Ben ilk günlerden beri seni takip ederdim ,yazılarını heyecanla beklerdim...Herşey içni ellerine sağlık .. Bunu kendime bir borç olarak bilmiştim ve içimde kalmasın :)

EsRAy dedi ki...

hadı ama artk zamanı geldı. tekrar basla su bloga

muhder dedi ki...

halen durgun halen durgun
arsenal üzerine en nefis yazıları yazan bloggerı kaybetmek kötü =/