8 Ocak 2008 Salı

Bu Toprakların Kaçırdıkları

Adnan Sezgin kendini paralasın basın ve yayın organlarında , bu ülkede tez konusu olması gereken asıl şey Lincoln'e , Linderoth'a verilen milyon dolarlardan çok , Kaka'ya , Appiah'a , Eto'o'ya verilmeyen bin dolarlar olmalı. Sene 1996 , Afrika'dan üç çocuk geliyor Galatasaray altyapısı için denenmeye; Eto'o , Appiah ve Kingston. 3 oda arkadaşı 1 hafta boyunca deneniyorlar , sonuç: Kingston işe yarar denilip sokuluyor Florya'ya , Appiah ve Eto'o ise yeterli görülmeyip gönderiliyorlar , ceplerine teselli niyetine "ülkenizdeki fakirlere verirsiniz" diye konulan 1'er avuç çekirdekle. Celal Doğan veremiyor Sao Paolo'ya 3 milyon euro'yu Kaka için , sonra gidiliyor Viola'lara , Uğur Yıldırım'lara saçılıyor paralar. Öve öve bitiremediği(n)iz İlhan Cavcav da Ibrahimovic'e verilecek 160 bin doları çok buluyor , İsveçlinin Malmö'de ter döktüğü sıralarda. Bunları bir kağıda döksen taso niyetine savaştırırsın mahalle arkadaşınla , Dream Team gibi kadro sana. Kelebek Etkisi diye buna diyorlar heralde. Ibrahimovic , sağında Moratti solunda Mancini'yle imza atıyor objektifler önünde , 2 Adnan'ın yerine. Pirelli ve Nike bana para versin , bundan baba reklam olmaz..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

öve öve bitiremediği(m)iz İlhan cavcav'ın gökhan ünal'ı kayserilerden birine -sanırsam erciyesli olanına- 10 milyar gibi sembolik bir rakama vermişliği de vardır..ki bu da son yıllarda cavcav'ın giderek artan amaaan canım o kadar da olsunlarından bir diğeridir..

Adsız dedi ki...

ayrica gigi multescu doneminde jimmy floyd hasselbaink samsunspor'la antremanlara cikmis ancak yetersiz bulunarak gonderilmis.
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=592071