27 Aralık 2007 Perşembe

Bidon 11

Madem L'Equipe yapmış bir 'greatest hits' 11'i , biz de ilk yarının bidon 11'ini seçelim. Adriano bi kere kafadan girer bu listeye , plasem ise Dida. Gilardino da bu listede dışarıda kalır mı? Hep İtalya gittim , biraz da bizim diyarlara geleyim. "Türkiye'nin Maradona'sı olurum" diyen Higuain kuvvetli ihtimal bu listeyi zorlayacaktır. Adriano ve Gilardino forveti kaplıyor , hangi formasyon olacak bu sefer? Savunmadan Toure'yi koymak istiyorum üzülerek de olsa. Kapılar açılır , isteyen yazsın yorumuna 11'ini , isteyen tekten de gidebilir tabi.
Kişisel ampullerim şunlar; Dida - Ivan Cordoba - Kolo Toure - Kompany - Paulo Ferreira - Sergio Almiron - Edgar Davids - Tiago - Djibril Cisse - Adriano - Gudjohnssen

3 yorum:

fizikalibilitesice dedi ki...

liste genelinde doğru tercihlerden oluşagelmiş..en altın bidonuda cisse olur herhalde bu 11 in..kola toure ye ise biraz haksızlık yapıldığını düşünüyorum..hani vasat bir sezon geçirmiş olabilir(ki ben bunuda düşünmüyorum bayağı oynadı işte adam gallas L'equipe 11 inde kendine yer bulduysa bunda biraz da toure nin katkısı var diye düşünüyorum) ama altın bidon 11'ine girecek kadar değil..bence tabii..

Adsız dedi ki...

ronaldo girmez mi abi listeye sisko :D

Adsız dedi ki...

kahn
favalli simic van buyten bonera
sabri bouzid brocchi solari
crespo ronaldo