17 Aralık 2007 Pazartesi

Bir Bayram Vardı , N'oldu Ona?

Laudrup'u Barcelona'dan Madrid'e götüren adamdır Bayram Tutumlu. Kendisini tanımam etmem ama gazetelerden okuduğum kadarıyla bir "şebek" havası alırım hep. Ne zaman üç büyüklerle ilgili bir yabancı transfer haberi geçse , adı kondurulur BT'nin , farzdır bu. Bayram aşağı bayram yukarı , telef olur adam ama işinin erbabıdır.. Neyse , soracağım başka tabi. Geçtiğimiz haftaların birinde Tutumlu'nun ispanyol Levante'yi satın alacağı haberleri çıkmıştı medyamızda. "Türk futbolcusunun gücünü Avrupa'ya göstereceğim" diyordu da , Non-European kurallarını atlıyordu tabi. Aldı mı almadı mı bilmiyorum , bilen varsa , pas geçmesin , beri gelsin..

2 yorum:

fizikalibilitesice dedi ki...

ne zaman bir transferde ünlü bir futbolcunun adı geçse bu abiye mikrofonlar uzatılır bu da ''valla x gerçekten çok karakterli bir futbolcu.dün de kendisiyle yemek yedik.ailecek görüştüğüm bir dostumdur.bakalım inşllh olucak..hayırlısı'' derdi..futbolcu isimleri sürekli değişir ama bu abimizin ifadesi hiç değişmezdi..

BT dedi ki...

Muhtemelen İspanyol pasaportu var. Adam EU vatandaşı yani. Bunun asıl işi Barça'da futbolculara araba satmaktı, kontağı oradan kurdu. Beşiktaş da da bir galerici vardı ne oldu ona?