20 Kasım 2007 Salı

Transfer Notları


#Ferguson ne pahasına olursa olsun , Etoo'yu kadroya katmak istiyormuş.İngiliz basını 5 milyon pound + Louis Saha diyor.Ben olmaz diyorum.Saha kim?

#Eriksson , Mascherano'ya göz kırpmış.Tayland'da menajer Pini Zahavi ile bir konuşma olmuş.Barcelona ismi de geçiyor.İstenen fiyat 16 milyon pound.Bunu hiç kestiremiyorum.


#The Sun'da çıkan bir habere göre , Chelsea Ronaldinho'yu istediği takdirde , teklifin içinde Cech de bulunabilirmiş.Cech , "hanımım ve ben burada mutluyuz.Ancak Barça isterse hayır diyemem" demiş.


#Çiçeği burnunda Spurs menajeri Juande Ramos , eski öğrencisini istiyormuş.Teklif 5 milyon pound.Mevzubahis Baptista.


#Madrid'de Cesc söylentileri bitmek bilmiyor.Mijatovic 40 , Wenger olmaz hacı diyor.

#Yine Madrid , ama ters taraftan.Juande Ramos , Casillas için 40 diyecekmiş.Yıllık da 7 milyon ödeyeceklermiş İspanyol eldivene.Zannetmem Real bıraksın.

#Milan Baros'a İngiltere , İspanya ve Almanya'dan görücüler varmış.İstemeye henüz gelmemişler.Oyuncunun menajeri meslek olarak "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak" diyor , ser veriyor , sır vermiyor.

#Breno için Bayern'den kapağı yiyen Real , Ajax'ın yıllardır "genç" olarak geçen , bir türlü yaşlanmayan savunmacısı Heitinga'yı izliyormuş.

#Samaras , Lazio'ya gidebilirmiş.

Hiç yorum yok: