13 Kasım 2007 Salı

Çocuklar İnanın , İnanın Çocuklar..



Beşiktaş'lı değilim , ama niyedir bilmem Beşiktaş kulübü beni hep çeker.Ya 80 yıldır amerikan beyzbol liginde şampiyon olmaya çalışan , her sene iddialı kadrolar kurup , hüsran yaşayan , amerikanın diline daşşak malzemesi olarak dolanmış Boston Red Sox'a benzettiğimden , ya da ne bilim absürd işler yapıp absürd skorlar almasından..Neyse bu pek önemli değil.
Bu fotoğraf pek bir anlamdı.Bilmeyenler için anektod; Geçen haftaki olaylı derbiden sonra sayın tüpçü başkan Yıldırım Demirören , Sivas maçına PAF takımla çıkacaklarını söylemiş , 8-0'lık net skordan sonra caymıştı.Sonucunda da Anfield'da 8 tane hacılanan aynı takım , Sivas'tan da hem de Beşiktaş'ın bağrı İnönü'de 2 yiyip Ümraniye'ye dönmüştü.
Fotoğraf , Beşiktaş PAF takımına ait.Ağabeyleri Sivas'tan tecavüz yemeye meşgulken , onlar efendi efendi Sivas PAF'ı 4-0 yeniyordu.Birçok spor gazetesi de dün , 2-1 yerine 4-0 yazmayı uygun gördü manşetlerinde.
E doğal tabi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

yazmayacaktım ama kendimi zor tuttum.İlk olarak yaptıgın benzetmeyi tenzip ediyorum , tenzip ettiğim gibide kınıyorum. Beşiktaş kulübü köklü bi kulüptür türkiyenin 3. büyük takımıdır bunu gören kazım kanat ve adnan aybaba gibi beşiktaşın degerli ve bi o kadar zeki yorumcuların akıl oyunları yaparak yazdıgı köşe yazıları altında ezilirsin. Burada beşiktaş gibi büyük bi kulübe "daşşşşşaaaakkk malzemesi" gibi ayıp ve bi o kadar çirkin kelimeleri kullandıgın için seni kınıyorum. bir dahaki yazında seni daha dikkatlı yazman konusunda buradan sana uyarımı gönderiyim.